Uskoro nova pojačanja

KK Igokea sklapa kockice za narednu sezonu

  • 09.06.2020. 19:37

Dovođenjem Antabija Volera Igokea je krenula u sklapanje tima za narednu sezonu, a u skorijem periodu treba očekivati dolazak još novih imena koja će biti na raspolaganju treneru Draganu Bajiću. Trofejni stručnjak ostaće u klubu još tri godine, a očekuje ga izazovno ljeto koje će pokušati da iskoristi na najbolji način, kako bi tim spremno dočekao sve izazove koji ga očekuju.

Pored nastupa u ABA ligi, Aleksandrovčani su se prijavili i za učešće u FIBA Ligi šampiona, a tu su i obaveze u prvenstvu BiH. Posla je mnogo, a Bajić obećava da će dati sve od sebe da opravda ukazano povjerenje kako bi Igosi napravili iskorak u ABA ligi, ali i na evropskoj sceni.    

"Biće sigurno jako teško, u zavisnosti od toga da li ćemo igrati jedno ili dva pretkola, da se plasiramo u Ligu šampiona. Međutim, uvijek sam gladan pobjeda, trofeja i dobrih rezultata. Još uvijek nisam završio priču sa Igokeom iako sam već sve osvojio sa klubom. Nadam se plasmanu u Ligu šampiona što bi bio veliki iskorak i sjajna stvar za nas, ali i za region. Voler je prvo pojačanje. Bio je moja želja i igrač koji je na radaru već dugi niz godina u ABA ligi. Klub je izašao u susret i angažovao ga, radi se o jednom dobrom momku i profesionalcu, i trebalo bi da bude dobro pojačanje", rekao je Bajić. 

Sportski direktor ekipe Vuk Radivojević poručuje da je svima u klubu drago što je nastavljena saradnja sa trenerom i nada se dobrim rezultatima u narednoj sezoni. Uprava već sada ništa ne prepušta slučaju i vrijedno rade na dovođenju još nekoliko igrača. 

"Još smo u pregovorima, ali biće uskoro još imena, najbitnije je bilo da smo dogovorili saradnju sa trenerom i to je bilo na prvom mjestu. Došao je Voler, sada svi zajedno radimo na dovođenju još nekoliko igrača, a sigurno će nam trebati bolji i jači roster nego prošle sezone. Velika stvar za klub bio bi plasman u Ligu šampiona, čekamo još sastanak čelnika tog takmičenja na kojem će donijeti konačne odluke o samom učešću. Dosta timova iz Evrolige već je prešlo tamo i jedva čekamo da budemo dio svega toga", poručio je Radivojević.  

Klub računa i na mlade snage poput Dalibora Ilića i Darka Talića koji su imali minutažu i prošle sezone, kao i na Srđana Kočića. Ulasku u trenažni proces pristupiće se veoma oprezno, kako bi rizik od povreda bio što manji. 

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Развратник (16+)

    Серија: Развратник

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок