Australijski teniser

Kirjos: Zašto bi mi trebao savjet od Đokovića?

  • 21.06.2019. 16:05

Nik Kirjos ne vidi korist u traženju savjeta od Novaka Đokovića.

Kontroverzni Australijanac već mjesecima kritikuje najboljeg tenisera svijeta, a posebno mu "smeta" njegova "potreba da se svima dopadne".

Đoković je prije nekoliko dona u razgovoru sa srpskim medijima istakao da ne razumije zašto se Kirjos tako ponaša, istakavši da ga je upoznao prije nego što je počeo "sukob" i da mu je prije pet godina ponudio savjet kako bi mu pomogao na US Openu.

"Svi ga kritikuju zbog ponašanja, a ja sam mu rekao da može da mi se obrati ukoliko mu je nešto potrebno. U međuvremenu se nešto promijenilo, ne znam šta. Mislim da on nije loš čovjek", rekao je Đoković.

Na pitanje novinara da li bi razmotrio razgovor sa Đokovićem, Kirjos je reagovao poprilično burno.

"Zašto bih? Šta će mi reći? Šta mislite zbog čega bi trebalo da odem kod njega po savjet? Ne razumijem vas. Zar niste vidjeli kako se Novak ponaša sa dodavačima lopti i kako razbija rekete? Niste vidjeli to? Kako to ne 'eksplodira' kao u slučaju sa mnom? Kada budete iskreni, kao što sad niste, onda ćemo moći da pričamo", rekao je Kirjos.

(B92)

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Наша Српска (Р)

    ''Емисија 'Наша Српска' доносе актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина