Spektakl u Akapulku

Kirjos u dramatičnom meču savladao Nadala

  • 28.02.2019. 15:02

Spektakl u Akapulku! Nik Kirjos i Rafael Nadal odigrali su fantastičan meč, publika je tri sata mogla da uživa u trileru i drami na terenu (ali i tribinama), a na kraju je Australijanac, poslije preokreta, pobijedio favorizovanog Špansa sa 2:1 u setovima (3:6, 7:6, 7:6).

Kada je Nadal dobio prvi set sa 6:3, a Kirjos se potom požalio na zdravstvene probleme i čak razmišljao o predaji, niko nije očekivao ovakav krajnji ishod. Možda bi krajnji rezultat i bio drugačiji da je Nadal napravio brejk na startu drugog seta, ali žilavi Kirjos se hrabro borio i nije dozvolio protivniku da mu oduzme servis, pa se na kraju igrao taj-brajk u drugom setu.

A upravo je to rak-rana Nadala u duelima sa "ludim" Australijancem. Izgubio je sva tri koje su do sada odigrali, a kada je Kirjos poveo sa ubjedljivih 5:0 bilo je jasno da će i četvrti put ostati praznih šaka. Na kraju je bilo 7:2.

U trećem setu viđena je u glavnom ravnopravna borba, ali je u šestom gemu Španac propustio čak pet brejk-šansi, pa je viđen još jedan taj-brejk. Drama je tada dostigla vrhunac, a osim borbe na terenu, viđen je i pravi rat navijača na tribinama, koji su glasno bodrili svoje miljenike.

A onda Nadalu nisu bile dovoljne ni tri meč-lopte da upiše pobjedu! Kirjos je napravio seriju 5:0 i ostvario veliku pobjedu u tročasovnom trileru!

Spektakl je upotpunio svojim, sada već prepoznatljivim ponašanjem, pošto je nakon posljednjeg poena počeo da provocira Nadalove navijače.

U četvrtfinalu, Kirjos če igrati protiv Stena Vavrinke, koji je savladao Stiva Džonsona sa 2:0. Nešto ranije, svoj nastup u Akapulku završio je i Dušan Lajović.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?