Belgijanac poželjniji

Kejlor Navas frustriran, Kurtoa ga "tera" iz Madrida

  • 09.12.2018. 11:49

Kostarikanski golman Kejlor Navas spreman je da pakuje kofere i ode iz Real Madrida, pišu španski mediji.

Od kada je u Real došao Tibo Kurtoa, Madriđanima gol čuva Belgijanac, a Kejlor Navas je posle četiri trofejne godine u prijestonici Španije na pragu odlaska.

Kako piše "As" njega najviše zanima Premijer liga, na čemu njegovi agenti već rade nekoliko nedelja.

On je umalo i završio u Mančester junatedu pre tri godine, a u suprotnom smeru je mogao David De Hea što se nije desilo zbog papirologije. 

Pošto "kraljevski klub" računa za sada na Kurtou, a u budućnosti na Andreja Lunina pa za Navasa nema mjesta u planovima kluba koji tvrdi da "razume Kejlorovu frustraciju i dopušta mu da ode na kraju sezone". 

Navas bi iz Reala mogao i ranije, u slučaju da tokom januara stigne neka dobra ponuda. Kostarikanac je za sve vrijeme boravka Zinedina Zidana u klubu bio prvi golman i sa njim je osvojio tri titule u Ligi šampiona.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.