"Pobij go*na"

Katai dobio otkaz zbog rasističkih ispada njegove supruge

  • 05.06.2020. 19:26

Aleksandar Katai je dobio otkaz od čelnika LA Galaksija zbog supruginih komentara. Čelnici kluba iz Losa Anđelesa su izdali saopštenje u kom su naveli da ne postoji mogućnost da se nastavi saradnja sa Aleksandrom koji je zimus stigao u klub iz Čikaga, kao slobodan igrač.

Otkaz nekadašnjem kapitenu Zvezde je bio najavljen još juče, a danas je i zvanično realizovan, a u saopštenju se kaže da je došlo do "sporazumnog prekida saradnje". Katai je tako platio ceh zbog supruginog uplitanja u politiku.

Tea Katai je pratioce na Instagramu šokirala stavom o demonstracijama u gradovima širom SAD, kad je pisala "pobij go*na". To je izazvalo buru u Americi u kojoj je ovih dana situacija na ivici građanskog rata, a nezadovoljni protestanti, koji su se digli na noge poslije ubistva Džordža Flojda kome je policajac klečao koljenom na vratu osam minuta i tako ga ugušio, prijetili su javno Kataijevoj ženi, ali i doskorašnjem reprezentativcu Srbije na društvenim mrežama.

Zbog ovog ispada Kataijeve žene morao je da se oglasi i sam fudbaler, koji je istakao da ne dijeli rasističke stavove svoje žene, ali je bilo prekasno da se spriječi neminovno. Katai je sad slobodan agent, a izvesno je da će novi klub morati da potraži van granica SAD.

 

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.