Nemanja Ilić

Kapiten Srbije u Barseloni

  • 04.02.2019. 21:55

Kapiten rukometne reprezentacije Srbije Nemanja Ilić je ostvario transfer karijere. Krilni igrač je potpisao ugovor do kraja sezone sa slavnom Barselonom.

On je došao na pozajmicu iz Tuluza kako bi zamijenio danskog reprezentativca Kaspera Mortensena koji je na nedavnom Svjetskom prvenstvu doživio tešku povredu koljena i propustiće ostatak sezone.

Ilić je transfer u Barselonu zaslužio sjajnim igrama za Tuluz u kojem je bio najblji strijelac 72 gola na 13 prvenstvenih utakmica (5,54 po meču sa 72 odsto uspješnosti u šutu), a ukupno je bio sedmi strijeac francuskog šampionata sa samo dva gola manje od velikog Mikela Hansena. Na prethodnom SP je Ilić bio drugi strijelac selekcije Srbije sa 25 golova na sedam utakmica.

Činjenica da nije nastupao u Ligi šampiona sa Tuluzom je bila olakšavajuća okolnost za Barsu koja će moći da ga registruje za najkvalitetnije klupsko takmičenje. Očekuje se da Ilić debituje za Barsu već u subotu na meču Lige šampiona protiv Vesprema.

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.