Ronaldo pokorio Milan

Juventus podigao trofej Superkupa

  • 16.01.2019. 20:32

Juventus je u Džedi golom Kristijana Ronalda, a nakon asistencije Miralema Pjanića pobijedio Milan s 1:0 i osvojio Superkup Italije. 

Juventus je bio konkretniji na počet iskosa s desne strane, ali je lopta prošla pored stative. Četiri minute kasnije, na drugoj strani pokušao je Hakan Čalhanoglu, ali nije bilo opasnosti po gol "Stare dame". 

Milan je sredinom prvog dijela zaigrao mnogo bolje, međutim, Juventusova odbrana bila je na visini zadatka. U 44. minuti naš Miralem Pjanić zaradio je žuti karton, a do odlaska na odmor mreže su mirovale.

Drugo poluvrijeme bolje je otvorio Milan. U 47. minuti Patrik Kutrone šutirao je lijevom nogom, međuti lopta je pogodila prečku i ostalo je 0:0. Deset minuta kasnije, Pjanić je pokušao, no udarac bh. veznjaka je bio veoma slab. Ipak u 62. minuti Mali princ poslao je savršenu loptu prema Kristijanu Ronaldu koji je glavom iz blizine zatresao mrežu Milana za vodstvo Juventusa od 1:0. 

Tri minute kasnije, Pjanić je napustio igru, a umjesto njega ušao je Emre Džan. Nevoljama Milana nije bilo kraja. U 73. minuti nakon upotrebe VAR-a, drugi žuti karton, odnosno crveni dobio je Frank Kesi zbog ružnog faula džonom na potkoljenicu Džana. I u nastavku je "Stara dama" kontrolira meč, te je na kraju zasluženo slavila osvajanje prvog trofeja u sezoni.

Тагови:
  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Емисија: Прича се

    Политичка, дебатна емисија доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

  • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 22:05 Серија: Авионџије (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ред Рок (12+)

    '''Серија: Ред Рок (12+)