Fajnal- for juniorske ABA lige

Juniori Igokee bez pritiska, žele se predstaviti u dobrom svjetlu

  • 05.04.2019. 13:41

Vikend pred nama donosi Fajnal- for juniorske ABA lige. Na završnom turniru u Slavonskom Brodu su i košarkaši Igokee, koji će pokušati da sezonu u regionalnom takmičenju krunišu trofejom.

Mladi košarkaši Igokee takmičenje će otvoriti protiv vršnjaka iz Crvene zvezde. Pritiska, poručuju, nema, a pokušaće da kroz dobru igru na najbolji način predstave klub. 

"Mi smo svoj cilj ostvarili samim plasmanom na završni turnir", kaže trener juniora Igokee Aleksandar Ćikić.

“U ovom trenutku nemamo nekakvo očekivanje u smislu da imamo neki projektovan cilj, u smislu plasmana. Ali sigurno da je ideja da ti momci kroz takmičenja koja smo igrali ove godine, igrački individualno i timski napreduju i od te ideje se ne odustaje. Ali opet ponavljam, da je ogroman uspjeh za Igokeu što je ponovo na finalnom turniru”, rekao je Ćikić.

Osim takmičenja u ABA ligi juniori Igokee tokom sezone iskustvo su sticali igrajući Prvu ligu Republike Srpske. Ćikić kaže da im je to takmičenje i te kako poslužilo za razvoj mladih igrača.

“Sigurno ne bi dobili nivo takmičenja koje nas očekuje na ABA ligi kroz juniorsko takmičenje Republike Srpske. Tako da su nam dosta značile te utakmice u Ligi Republike Srpske. Tako da će sigurno to iskustvo i igrači koji su još u takmičarskom ciklusu, da odgovore zadatku kao što je finalsni turnir ABA lige”, dodaje trener Igokee.

Utakmica Igokea-Crvena zvezda igra se sutra u 12:30, dok se od 15 časova u drugom polufinalu sastaju Cibona i Cedevita.
 

Тагови:
  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм