FK Borac

Jovo Lukić dvostruki strijelac na Otoci: Mnogo mi ovo znači!

15:22, 27.09.2020.
Jedan od junaka julerašnjeg okršaja sa sarajevskim Olimpikom (1:4) bio je Jovo Lukić, novajlija koji je ljetos stigao u Borac iz Krupe, a koji je u prvih osam kola postigao jedan pogodak. Juče, u devetoj premijerligaškoj rundi, poentirao je dva puta i poveo Borac ka drugom mjestu na tabeli.

– Mislim da smo bili dominantni tokom cijele utakmice i zasluženo odnijeli bodove u Banjaluku. Postigao sam dva pogotka, mnogo mi to znači i nadam se da ću sa postizanjem golova nastaviti u narednim mečevima – rekao je Lukić za naš portal.

Poslije kup-utakmice protiv Travnika, crveno-plave sljedeće nedjelje očekuje derbi sa Veležom, posljendji prije druge reprezentativne pauze.

– Sigurno je da će biti teško, ali kao što sam i ranije uvijek govorio, u Banjaluci smo mi favoriti i sve od nas zavisi.

Osvrnuo se Borčev napadač i na odlazak Vladana Danilovića u portugalski Nacional.

– Osjeti se nam fali ”Žuti”, boli nas njegov odlazak, ali svi znamo da je to bolje za njegovu karijeru i budućnost. Borac, sa druge strane, ima dosta dobrih igrača koji konkurišu za tu poziciju, tako da je šef uspio da nađe adekvatnu zamjenu – zaključio je Lukić.