Napadač Real Madrida

Jović se izvinio za krah "orlića" na Evropskom prvenstvu

12:55, 24.06.2019.
Izvor: Srpskainfo.com
Thumbnail
Fudbaler mlade reprezentacije Srbije Luka Jović uputio je izvinjenje cijeloj naciji zbog kraha na Evropskom prvenstvu na kome su takmičenje završili u grupnoj fazi bez ijednog osvojenog boda.

"Stvarno nismo ostvarili rezultat koji smo očekivali, ali dali smo maksimum. Neki mogu da misle da je to tačno, neki da je netačno, jednostavno, neke stvari se nisu poklopile. Možda neki igrači nisu igrali toliko ove sezone i desio se krah na Evropskom prvenstvu. Svima nam je mnogo žao i izvinjavamo se ljudima koji su očekivali više, nadamo se da ćemo popraviti utisak", rekao je Jović, a prenosi Sport klub.

Jović je istakao da nije bio na nivou, ali ističe da igrači imaju kvalitet za više.

"Ne mogu tri utakmice da sruše mišljenje o nečijem kvalitetu. Nadam se da ćemo svi, počevši od mene, da se dignemo. Kažem 'od mene' pošto i ja prvi, a jesam samokritičan, nisam bio na pravom nivou", istakao je Jović.

Na kraju se osvrnuo i na brojne poruke prijatelja i poznanika koje su mu stizale tokom šampionata.

"Većina pita šta se dešava, da li je moguće. Ali, eto, već sam rekao, mi smo dali maksimum. Htjeli smo najbolje, jednostavno nam se nije dalo, mnoge stvari se nisu poklopile. Nama je najteže, svakako", zaključio je Luka Jović.