NBA liga

Jokić "ubio" Gasola: Ubacio 24 poena i postigao koš za pobjedu VIDEO

  • 29.01.2019. 08:31

Nikola Jokić je odigrao novu nevjerovatnu partiju za Denver i sa 24 poena je donio svojoj ekipi pobjedu na gostovanju Memfisu od 95:92!

Srpski centar je vodio veliku bitku pod košem sa prekaljenim Špancem Markom Gasolom, koji je završio meč sa 28 poena, ali to Grizlisima nije bilo dovoljno za slavlje u ludoj utakmici, koja je riješena u posljednjim sekundama meča.

Jokić je Grizlisima zadao posljednji udarac, kada je na 28 sekundi prije kraja postigao nevjerovatno težak koš, upravo preko Gasola, za vođstvo Denvera od 93:92!

U narednom napadu je malo falilo da Memfis pređe u vođstvo, pošto je Kajl Anderson tri sekunde prije kraja dao nevjerovatan koš preko table, ali su sudije utvrdile da je milimetarski nagazio liniju i taj njegov koš je poništen. U poreostalom vremenu je Denver sa slobodnih bacanja preko Herisa potvrdio pobjedu.

Konli šutem sa pola terena mogao da izbori produžetak, ali je promašio i tako je Denver zabilježio 34. triujumf u sezoni.

Nikola Jokić je bio najefikasniji u redovima svoje ekipe sa 24 poena, a upisao je i 5 skokova, četiri ukradene lopte i tri asistencije. Pored njega, istakli su se Vili Barton sa 20 i Malik Bizli sa 18 poena.

Jokić se istakao sa nekoliko atraktivnih poteza, trojkama, asistencijama, ali i ključnim poenima koje je dao u samoj završnici meča.

Kod Memfisa, pored pomenutog Gasola, koji je sa 28 poena bio najefikasniji akter meča i kome je skok falio za dabl-dabl, posebno se istakao i Majk Konli sa 23 poena i 11 asistencija.

Denver u narednom meču gostuje Nju Orleansu u noći između 31. januara i 1. februara od 2 ujutru, dok Memfis u istom terminu gostuje Minesoti.

Rezultati:

Šarlot - Njujork 101:92

Indijana - Golden Stejt 100:132

Boston - Bruklin 112:104

Memfis - Denver 92:95

LA Klipers - Atlanta 118:123
 

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.