Košarkaš Denvera

Јokić: Ol-star meč biće mi odmor i dobra zabava

13:10, 14.02.2019.
Izvor: B92
Thumbnail
Nikola Јokić je još jednom je dao veliki doprinos pobjedi Nagetsa. Uz 28. tripl-dabl u karijeri srpskog košarkaša Denver je pobjedi Sakramento, 120:118.

Po završetku meča, Јokić je bio veoma raspoložen, a osim o utakmici, pričao je i o narednom izazovu, učešću na ol-star utakmici u Šarlotu.

"Naš plan je bio da igramo pik end rol i trebalo je da preuzmu i tako bismo igrali dva na jedan i dobro je izašlo po nas. Ne znam zašto ne počinjemo utakmice kako treba, ali u toj trećoj četvrtini ponovo smo bili dobri i vratili smo se", izjavio je Јokić.

Ol-star meč biće svakako nešto posebno za njega, a kako igra ove sezone, poziv je apsolutno zaslužen.

"Idem na tu utakmicu da se zabavim i da se malo i odmorim. Znam da je Nikola Vučević tamo, pričamo isti jezik i Bogdanović je tamo i jako mi je drago zbog njih, jer imam svoje sunarodnike tamo", dodao je košarkaš Denvera.

Povratak u tim Ajzee Tomasa poslije nepunih godinu dana biće velika stvar za Nagetse u nastavku sezone.

"Niko od nas ne zna najbolje kroz šta je Ajzea prošao, koliko je bilo bolno, koliko se mučio jer je želeo da igra. Nije mogao ni da se kreće posljednjih nekoliko mjeseci. Cijeli tim je srećan zbog njega i mnogo nam je pomogao. On je donio energiju u tim i to je baš moglo da se oseti na terenu", zaključio je Nikola, koji je pohvalio i direktora Divca za posao koji radi u Sakramentu.