NBA liga

Јokić odličan u porazu Denvera

  • 04.03.2020. 07:31

Srpski internacionalac Nikola Јokić nastavio seriju dobrih igara, ali to nije mnogo pomoglo njegovom Denveru da izbjegne poraz od trenutno najlošije plasirane ekipe Golden stejta sa 116:100.

Interesantno je da su protekle noći pobjede većinom odnijeli gostujući timovi, a na svom terenu slavili su samo Lejkersi i Sakramento.

Iako na gostujućem terenu i u ulozi autsadera, košarkaši Golden stejta su dobro ušli u meč i poveli na samom startu.

Sredinom meča Denver je uspio da načini preokret i čak dođe do dvocifrene prednosti, ali u finišu utakmice gosti ponovo preuzimaju inicijativu i novim preokretom dolaze do ubjedljive pobjede sa 116:100.

Pobjednički tim su po efikasnosti predvodili Endru Vigins i Erik Paskal sa po 22 postignuta poena i pet skokova, a Vigins je sa još 10 asistencija ostvario dvostruki dvocifreni učinak.

Dabl-dabl je imao i Nikola Јokić u poraženom timu, ali je to slaba utjeha i za njega i za Denver kome je ovo bio drugi poraz u posljednja tri meča. Јokić je meč završio sa 16 poena i 13 skokova, a imao je i sedam asistencija. 

Efikasniji od njega bili su Vil Barton i Pol Milap su sa po 18 poena.

Denver je trenutno treći u Zapadnoj konferenciji, dok je Golden Stejt i dalje na začelju.

U ostalim sinoćnim mečevima na domaćim terenima Lejkersi su nadigrali Filadelfiju sa čak 120:107 a Sakramento bio bolji od Vašingtona sa 133:126, dok u u ostalim mečevima slavile gostujuće ekipe.

  • 12:40 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.

  • 13:10 Емисија: Енерго клуб (Р)

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)