Treći poraz u pet utakmica

Jokić isključen zbog prigovora, Denver poražen VIDEO

  • 01.04.2019. 07:46

Košarkaši Vašingtona su nanijeli Denveru treći poraz u posljednjih pet utakmica, a tome je dosta doprinio i Nikola Jokič koji je isključen u završnici meča zbog prigovora sudiji.

Do isključenja Jokić je za 30 minuta igre imao dvostruki dvocifren učinak sa 23 poena, 14 skokova, 4 asistencije i 2 ukradene lopte.

Iako je Denver odlično počeo utakmicu i većim dijelom vodio, čak i sa dvocifrenom razlikom, Vašington je uspio da načini rezultatski preokret na startu četvrtog dijela utakmice i da potom održi prednost za konačnu pobjedu.

Do pobjede tim je u efikasnosti predvodio Troj Braun junior sa 24 poena, a po 20 poena su dodali Tomas Brajant i Džabari Parker.

U poraženom Denveru Pol Milsap je upisao 13 poena i 16 skokova, a Džamal Marej 12 poena i Vil Barton sa 11.

Aktuelni šampioni košarkaši Golden stejta su više nego ubjedljivom pobjedom nad Šarlotom sa 137:90 ojačali poziciju na vrhu Zapada.

Ratnici su poveli od samog početka i do kraja duela se samo postavljalo pitanje sa kojom će razlikom dobiti meč.

Stef Kari je ubacio 25 poena , Klej Topson jedan manje, a 21 dao je Kvin Kuk. Kod Šarlota je najefikasniji bio Vili Ernangomes sa 22 poena, dok je Džeremi Lemb imao 11 poena.

Košarkaši Dalasa pobijedili su na gostovanju Oklahomu sa 106:103 i domaćem timu zakomplikovali borbu za što bolju poziciju pred plej-of.

  • 07:00 Свет пољопривреде (Р)

    Пољопривредна емисија дугогодишње традиције доноси провјерене информације знања и искуства која интересују сваког пољопривредника.

  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина