Potres u NBA

Jokić dobija sjajnog saigrača, trostruki NBA šampion blizu Nagetsa!

  • 15.01.2020. 18:02

Nagetsi su zainteresovani za Andrea Iguodalu, a čelnici Denvera traže odgovarajuću kombinaciju za realizaciju trejda sa Memfisom.

Bivši reprezentativac SAD, se nakon šest sezona u Golden Stejtu preselio među Grizlise za koje u ovoj sezoni nije odigrao nijedan meč.

Međutim, uskoro bi mogao opet da promijeni sredinu i preseli se u Kolorado. "Nuggets Nation" javlja kako su čelnici tima za koji igtra Nikola Jokić zainteresovani za Iguodalu i da razmatraju koga bi mogao da "uloži" u trejd za nekadašnjeg Ol-star igrača.

Nije poznato koga će Denver ponuditi, ali je jasno da bi dolaskom Iguodale među Nagetse minute izgubili Džerami Grant i Majkl Porter Džunior.

Iguodala je izabran kao deveti pik na draftu 2004. od Filadelfije za koju je igrao sve do 2012. Potom je jednu sezonu odigrao za Denver, a zatim prešao u Voriorse.

Tri puta je sa Golden Stejtom osvajao NBA ligu, te bio MVP finala 2015. godine, a sa reprezentacijom je osvajao Olimpijske igre 2012. u Londonu i Svjetsko prvenstvo u Turskoj dvije godine prije toga.

Foto: LARRY W. SMITH/EPA

Тагови:
  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.