Otac pregovara sa Sitijem

Jeste li spremni na Mesija u novom dresu?

  • 27.08.2020. 11:34

TyC je otkrio i kada je Mesi riješio da hoće da napusti Barselonu, što je klub potom potvrdio, a isti medij sada javlja da će Horhe otići na Etihad.

On će tamo tražiti dvogodišnji ugovor od Sitija, ali je još uvijek nejasno da li će biti potrebno da klub sa Etihada plati obeštećenje Barseloni.

Mesi je u otvorenom ratu sa svojim klubom i ono što je tinjalo tokom cijele sezone između njega i uprave, buknulo je posle poraza od Bajern Minhena u Ligi šampiona 8:2, ali i nakon gubitka titule u Španiji.

Kap koja je prelila čašu bio je razgovor sa novim trenerom Barselone Ronaldom Kumanom, koji je u telefonskom razgovoru rekao Mesiju da su "njegove privilegije prošlost", a Kuman je telefonski i Luisa Suareza praktično "oterao" iz kluba rekavši da više na njega ne računa.

To je iznerviralo Mesija koji je faksom obavijestio odbor kluba da hoće da ide i ova vijest je prije dva dana izazvala tektonske potrese u svetu fudbala jer je Argentinac ikona Barselone i u njoj je već 20 godina.

Izvršni direktor Sitija Feran Sorijano vjeruje da će njegov klub uspješno uskočiti ponudom i angažovati Mesija besplatno, ali uz bogatu platu za argentinskog asa.

Za svaki slučaj, Sorijano je kontaktirao Mesija i njegovog zastupnika i rekao da će Siti moći da ga angažuje, čak iako Argentinac bude primoran da plati obeštećenje povrh milionskih nedeljnih primanja.

Тагови:
  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.