Atelje 212

Jelena i Novak Đoković zajedno zapjevali na sceni: "Ti si moja čokolada"

08:56, 18.02.2020.
Izvor: Blic
Jelena i Novak Đoković stigli su u Beograd, a sinoć su se pojavili u Ateljeu 212, gdje su uživali uz predstavu, ali i zapjevali.

Bračni par Đoković je, na oudševljenje svih prisutnih, u jednom trenutku izašao na binu i u duetu zapjevao pjesmu grupe Idoli “Čokolada”.

– Ti si moja čokolada, ja sam tvoja čokolada, i da nisi tako mlada, ja bih te ljubio – pjevao je Nole Jeleni.

Ona mu je uzvratila istim stihovima.

– Večeras smo slavili ljubav, dobročiniteljstvo i mlade ljude, buduće lidere naše zemlje uz divnu predstavu u Ateljeu 212 “Brod plovi” sa našim porodicama, prijateljima i donatorima Fondacije “Novak Đoković”. Pozvali su nas na binu i izazvali da pjevamo. Novaku je dobro došla priprema na Sanremu, a ja, pa ja prosto nemam opravdanje – napisala je Jelena u opisu videa koji je potom podijelila na svom Instagram profilu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

With our NDF team, donors and friends we celebrated giving, supporting kids and love. Novak and I were invited on stage to sing and.... we had fun! We are sharing with you our joy and love and invite you to join our community at @novakfoundation ❤️ @djokernole did well, I guess Sanremo was a majestic spring board for his music career 🥰🙈🎤🎼🎧 Večeras smo slavili ljubav, dobročiniteljstvo i mlade ljude, buduće lidere naše zemlje uz divnu predstavu u Ateljeu 212 “Brod plovi” sa našim porodicama, prijateljima i donatorima @novakfoundation . Pozvali su nas na binu i izazvali da pevamo. Novaku je dobro dosla priprema na Sanremu 🏆 a ja....pa ja prosto nemam opravdanje 🎧🙉🤣

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on Feb 17, 2020 at 4:35pm PST