Dijamantni sponzor EYOF 2019

Jeep teritorija na Bjelašnici i Jahorini

18:04, 11.02.2019.
Izvor: PR
Thumbnail
Proteklog vikenda na Bjelašnici i Jahorini, JEEP je zvanično zauzeo svoje mjesto na startnim pozicijama i utabao je svoje zimsko stanište.

Naime, kao dijamantni sponzor EYOF 2019,  na lokacijama Babin dola (Bjelašnica) i Poljica (Jahorina) JEEP je za sve pristune posjetioce obezbjedio aktivnosti  na snijegu uz postavku modela Wrangler, Renegade, Grand Cherokee, Cherokee i Compass koje su svi zainteresovani mogli bliže da upoznaju.

Brojne JEEP nagrade podijeljene su svima koji su se odlučili učestvovati u zanimljivim igrama na snijegu, kao što su boćanje, ubacivanja u koš, navlačenje konopca za koji je vezan Jeep i druge.

Osim toga, posjetioci su imali mogućnost zagrijati se i odmoriti uz tople napitke, a da atmosfera bude zagrijana pobrinuo se i DJ.  

U isto vrijeme, u centru grada, tačnije ispred SCC-a, JEEP je izložio ove svoje modele gdje su ih prolaznici mogli pogledati i pobliže se upoznati sa svim detaljima ovih modela.  

Druženje sa Jeep modelima u na Bjelašnici i Jahorini očekuje vas i ovog vikenda, 16. i 17. februara u periodu od 12 do 15 časova. Dobrodošli!