Mbape o Nejmaru

On je veća zvijezda od mene

  • 19.08.2018. 16:00

Fudbaleri Pari Sen Žermena savladali su Gengan sa 3:1 kao gosti u drugom kolu tamošnjeg šampionata. Junak ekipe sa stadiona "Park prinčeva" bio je mladi napadač Kilijan Mbape.

On je na teren ušao na početku drugog poluvremena i postigao je dva gola, kojima je donio preokret i pobjedu aktuelnom prvaku Francuske.

Mbape je imao riječi hvale za saigrača Brazilca Nejmara koji je postigao prvi pogodak, i asistirao za treći reprezentativcu "galskih pijetlova", piše Blic.

"Nejmar je veća zvijezda od mene, to je zaslužio svojim radom u Barseloni. Postigao je gol i asistirao mi je, hvala mu na tome. Pokušavam da dam sve što mogu za pobjedu", rekao je Mbape.

Izabranici Tomasa Tuhela nakon dva kola imaju maksimalan učinak, a ovaj 19-godišnjak ima velike planove u karijeri.

"Pobjedili smo i slavili, ali to je fudbal, sve teče dalje. Moja karijera je tek počela, imam visoke ciljeve sa Pari Sen Žermenom i reprezentacijom Francuske, ali i na individualnom planu. Nema vremena za stajanje", poručio je talentovani fudbaler.

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.