Premijer liga BiH

Jagodić se nada prekidu loše serije protiv Zrinjskog

  • 14.08.2020. 19:36

Novi veliki test očekuje fudbalere Borca, u nedjelju na Gradski stadion stiže Zrinjski koji u posljednjih pet godina ne zna za poraz u duelima sa banjalučkim klubom. Trener domaćih Vlado Jagodiće nije obeshrabljen tim podatkom.

Vjeruje da njegovi puleni mogu do trijumfa u derbiju koji je veoma važan za obje ekipe. Gosti su loše ušli u prvenstvo, u Banjaluku dolaze bez najboljeg igrača Nemanje Bilbije, dok Borac poslije poraza na Grbavici traži iskupljenje.

"Spremni smo, nema prostora za iznenađenja. Njima nedostaje realizacija, a stvaraju mnogo prilika. Imaju dobar roster, ali imaju slabosti koje ćemo nastojati iskoristiti", rekao je Jagodić.

Borac se nalazi u nizu teških utakmica, jer poslije Željezničara i Zrinjskog, ekipa Vlade Jagodića putuje na noge Širokom Brijegu, a potom slijedi osam godina čekani evropski ispit protiv Sutjeske iz Nikšića. Kako je Jagodić rekao, crveno plavi nemaju komfor da ne idu na pobjedu protiv "plemića" iz Mostara. Akcentovao je greške sa Grbavice koje su Banjalučane koštale bodova.

"Svako ima pravo da prijeti, upisuju sigurne bodove, ali moj mladi kolega zna šta ga ovdje čeka. Nemamo komociju da razmišljamo o nečemu drugom osim o pobjedi", dodao je Jagodić.

Ono što brine Jagodića je povreda Aleksandra Subića. Momak koji se posljednjih godina žestoko muči sa povredama, prema riječima Borčevog trenera biće van terena do reprezentativne pauze. Tako alternativa Ćosiću ostaje mladi Kujundžić. Banjalučani su poslije tri kola najefikasniji tim lige sa devet golova, dok je Zrinjski ostao na samo jednom pogotku. U Platonovoj se nadaju prekidu loše serije protiv Mostaraca.  
 

Тагови:
  • 07:00 Свет пољопривреде (Р)

    Пољопривредна емисија дугогодишње традиције доноси провјерене информације знања и искуства која интересују сваког пољопривредника.

  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина