Fudbaleri Borca ponovo na treningu

Jagodić: Oprez na početku, ne trebaju nam povrede

  • 18.05.2020. 16:24

U skladu sa svim preporukama nadležnih institucija i uz minimalan broj prisutnih na Gradskom stadionu, fudbaleri Borca vratili su se treninzima poslije dva mjeseca pauze.

Svim fudbalerima na ulazu je mjerena temperatura, a igrači su nosili i zaštitne maske. Trener ekipe Vlado Jagodić naglasio je da je svima drago što su konačno dobili dozvolu da se vrate na terene, a tim će na početku raditi u nekoliko grupa.    

"Bez obzira što radimo u grupama, svi smo srećni što smo konačno počeli da treniramo. Igrači nisu osjetili loptu na terenu 62 dana i na to sigurno niko nije navikao. Međutim, najbitnije je da smo krenuli. Prva tri dana radićemo u tri grupe od po osam igrača, i na taj način ćemo iskoristiti ove prve dane. Nadamo se da će igrači biti testirani i na Covid-19 kako bismo znali sa kojim snagama možemo da uđemo u ozbiljniji rad", rekao je Jagodić. 

Naglasio je i da svi čekaju konačnu odluku o nastavku sezone, poručivši da ekipa trenira kao da će prvenstvo biti završeno na terenu.

"Ukoliko se to ne desi, imamo program po kojem ćemo raditi, i čekaćemo na dalje korake Saveza i uprave kluba. Svi igrači su radili individualno, ali jasno je da to nije bilo na terenu i sa loptom. Očekujem da u prvoj sedmici odgovore na zahtjeve koji neće biti posebno teški. Povrede nam ne trebaju, a kada budemo znali odluku o nastavku ili otkazivanju prvenstva aktiviraćemo jedan od planova", izjavio je Jagodić. 

Poručio je da je najbitnije da svi na početku budu oprezni, jer dva mjeseca bez treninga nije mala stvar. 

"Naš medicinski tim mora maksimalno da prati sva dešavanja i promjene kod svakog igrača. Osnovni cilj je da danas i u narednih nekoliko dana napravimo uvod u sve ono što nas očekuje", zaključio je Jagodić. 

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.