Dosadašnji košarkaš Primorske

Јagodić Kuridža potpisao ugovor sa Zvezdom

  • 19.12.2019. 21:42

Dosadašnji košarkaš Primorske Marko Јagodić Kuridža potpisao je ugovor sa Crvenom zvezdom do kraja takmičarske sezone 2020/2021.

Kako se navodi na klupskom sajtu, 32-godišnji košarkaš prošao je ljekarske preglede i potpisao ugovor sa "crveno-belima".

"Velika čast za mene, kada je stigao poziv Crvene zvezde nije bilo razmišljanja. Veliki klub i veliki izazov. Nemam mnogo vremena za uklapanje i uigravanje, zato moram da iskoristim svaki trening kako bi se što pre uključio u rad tima. Moje je da radim naporno, da treniram i da opravdam poverenje", rekao je Јagodić Kuridža.

On će se ekipi priključiti u četvrtak uveče, po povratku košarkaša Zvezde iz Rusije, gdje su u srijedu ubjedljivo poraženi od CSKA iz Moskve u Evroligi.

Za novi klub debitovaće narednog ponedjeljka, u utakmici protiv Primorske, za koju je igrao prethodnih godinu i po dana.

Kuridža je rođen u Zadru, košarkašku karijeru počeo je u Spartaku iz Subotice, igrao je i za Novi Sad, Borac iz Banjaluke, Cibonu, češki Nimburk, belgijski Ostende i Primorsku iz Kopra.

Za slovenački tim prosječno je postizao skoro 14 poena, osam skokova i tri asistencije po utakmici. Sa ekipama Cibone, Nimburka, Ostendea i Primorske osvajao je titule prvaka nacionalnih šampionata, a sa Cibonom 2014. godine osvojio je i ABA ligu.
 

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.