Jagodić Kuridža i Simonović za ATV: Napravili smo čudo osvajanjem Kupa

  • 15.02.2021. 19:18

Povratkom Dejana Radonjića na klupu Crvene zvezde, u timu sa Malog Kalemegdana ponovo su veću minutažu dobili domaći igrači, koji su u sistemu njegovih prethodnika Saše Obradovića, Dragana Šakote, ali i Milana Tomića, bili gurnuti u stranu. 

Partije Dejana Davidovca, Marka Jagodića Kuridže i Alekse Uskokovića jedan su od glavnih razloga povratka trofeja Kupa Radivoja Koraća u vitrine “crveno-bijelih”. MVP finalne utakmice Jagodić-Kuridža za ATV kaže da su on i njegovi saigrači napravili veliki posao u Novom Sadu. 

"Sigurno da smo srećni osvajanjem Kupa, napravili smo veliki posao. Ovo je dobar pokazatelj da smo na pravom putu. Imali smo dosta problema prije početka turnira zbog problema sa virusom korona. Međutim, pokazali smo karakter i zasluženo smo tu gdje jesmo", rekao je Jagodić Kuridža. 

Zvezda je pokazala veliki karakter, borbenost, čvrstu odbranu i sve ono što je bio Radonjićev pečat u njegovom prvom mandatu. Drugo poluvrijeme finala protiv Mege najbolji je pokazatelj toga. Da se povratkom crnogorskog stručnjaka vratila i bitna uloga domaćim košarkašima smatra i Marko Simonović, koji za ATV poručuje da mu je sinoćnji trofej jedan od najdražih u karijeri.  

“Crvena zvezda uvijek je bila sinonim za razvoj domaćih igrača i mjesto gdje su srpski košarkaši imali priliku da se razvijaju, dođu do prilike da pokažu šta znaju i na kraju krajeva igraju bitnu ulogu. To se pokazalo kao dobar metod u stvaranju pravog rezultata, jer smo u Novom Sadu imali samo dva stranca u sastavu”, izjavio je Simonović. 

A upravo zato je osvajanje “Žućkove ljevice” još veći uspjeh. Naredni ispit Zvezdu očekuje u srijedu protiv Borca, u zaostaloj utakmici 15. runde regionalne ABA lige. 

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.