Obaveze

Ivanišević napušta Đokovića

18:19, 07.07.2019.
Izvor: Kurir
Thumbnail
Nekadašnji hrvatski teniser Goran Ivanišević, a sada trener Novaka Đokovića, potvrdio je ono što se prethpodnih dana spekulisalo - da će nakratko napustiti prvog tenisera svijeta!

On je u razgovoru za Sport Klub istakao da, zbog ranije dogovorenih obaveza, mora da ode sa Vimbldona druge nedjelje takmičenja.

"Nažalost, nisam uspio da ih pomjerim, imam avion u 17.30. Vidjeću, možda se vratim, zavisi od toga šta i koliko uspijem da pomaknem. Jednostavno, teško je to bilo sve uklopiti", rekao je Ivanišević, a potom se osvrnuo na saradnju sa Đokovićem:

"Nije se to nešto mnogo promijenilo, ja sam i prije bio njegov navijač. Sada je samo što imam dobre karte za gledanje, tu iz prvog reda, na njegovoj sam strani. Fenomenalno je, moram da se zahvalim cijelom timu, pogotovo Marjanu, zbilja se super slažemo. Vidi se zašto je Nole broj jedan, komunikacija je odlična, on je perfekcionista i svakim danom želi da bude sve bolji i da napreduje. Baš sam uživao.

Branilac titule na Vimbldonu srpski teniser Novak Đoković igra u ponedjeljak meč osmine finala tog turnira u Londonu protiv Francuza Uga Umbera.

U ponedjeljak počinje druga nedjelja trećeg grend slem turnira u sezoni, a na teren će nekolicina višestrukih šampiona. Četvorostruki šampion Đoković igra protiv Umbera, a taj meč treći je na programu terena broj jedan i očekuje se da će početi oko 17.30.