Saradnja na Vimbldonu

Ivanišević: Đoković je kao Real Madrid

  • 02.07.2019. 07:46

Legendarni hrvatski teniser Goran Ivanišević ne krije oduševljenje što je dobio priliku da sarađuje sa najboljim teniserom svijeta - Novakom Đokovićem.

Zbog ranije dogovorenih obaveza Ivanišević će biti uz Srbina samo tokom prve nedjelje turnira, međutim, hrvatski stručnjak se nada da će njihova saradnja biti nastavljena i nakon Vimbldona.

"Naravno da sam bio iznenađen pozivom Novaka Đokovića, to je za mene bio pozitivni šok. Ovo je za mene velika stvar, na prvom nedjeljnom treningu sam po prvi put nakon godinu dana uživao na teniskom terenu. Sve funkcioniše nevjerovatno, biti dio takvog tima... Komunikacija, ma sve je impresivno" oduševljen je Ivanišević.

Ivanišević nije uspio da pomjeri sve obaveze koje je dogovorio prije Novakovog poziva, pa neće biti uz Srbina do kraja turnira.

"Sve se odigralo na brzinu, ja sam već imao puno planova... Neke sam pomjerio, jer kad vas zove Novak Đoković to je kao da vas zove Real Madrid. Teško je reći 'ne', ali nisam uspio sve da odložim, pa ću ostati u Londonu prve nedjelje. Biće mi teško kad budem odlazio, ali nadam se da nećemo stati na ovome i da će saradnja potrajati. U svakom slučaju ovu nedjelju ću pamtiti u svojoj karijeri. Uživam u svakom minutu i satu, ne razmišljam kada ću napustiti London, već samo o tome kada je novi trening i meč", završio je Ivanišević.