Najbolja srpska atletičarka

Ivana Španović se vraća treninzima

  • 09.09.2020. 15:36

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović poslije duže pauze, zbog preloma metatarzalne kosti desne noge, polako se vraća treninzima na stazi.

Španović je protekla dva mjeseca iskoristila za oporavak i rehabilitaciju od povrede, a sada je očekuje lagani povratak bazičnim treninzima, saopšteno je iz njenog PR tima.

"Trudila sam se da budem fizički aktivna i da treniram koliko je to moguće s obzirom na okolnosti u kojima sam se nalazila, ali to naravno nije podrazumijevalo trčanje i skakanje. Neizvijesnost je definitivno obilježila ovu godinu svima nama, ali onaj ko se bavi sportom zna da je neizvijestnost sastavni dio svakog našeg takmičenja ili utakmice". rekla je Ivana.

Naoružana strpljenjem lagano kreće sa trčanjem kako bi joj se vratio osjećaj i stopalo pripremila za skakanja.

Tokom pandemije često je pozivala ljude da ostanu kod kuće, ali da budu aktivni.

"Podsticala sam na jačanje fizičke, ali i na važnost rada i na svojoj mentalnoj snazi i veoma bih voljela kada bi se taj trend vježbanja nastavio. U želji da svakodnevnom vježbanju damo malo "boje" pozivam sve djevojke i momke na odmjeravanje snaga. Dobro uvježbajte skok udalj, šta god to za vas značilo, jer upravo je takmičenje u skoku udalj tema trećeg serijala akcije #trenirajsaIvanom", izjavila je Španović.

Treću godinu zaredom, Ivana će održati akciju u kojoj će njeni fanovi imati priliku za zajednički trening, a drugi put će dio tandema biti i Strahinja Jovančević, najbolji srpski skakač udalj u muškoj konkurenciji.

"Snimi se ili fotkaj kako skačeš udalj, šta god to za tebe značilo. Možeš u pijesak, u vodu, preko ulice, radnog stola. Postavi to na svoj Instagram profil, a mi obećavamo da se nećemo smijati", poručili su Španović i Jovančević.

Тагови:
  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.