Mančester junajted

Inter daje 10 miliona evra za posudbu Lukakua

  • 27.06.2019. 20:59

Inter ponudio je Mančester junajtedu deset miliona evra za dvogodišnju posudbu belgijskog fudbalera Romelua Lukakua.

Ukoliko postignu dogovor, Inter bi nakon dvije godine imao obavezu da otkupi Lukakua za 60 miliona evra, navode italijanski i britanski mediji.

Njegov agent Federiko Pastorelo u utorak je bio u Milanu, gdje je razgovarao sa predstavnicima Intera, koji će moći da dovodi igrače nakon 30. juna, kada im Evropska fudbalska federacija (UEFA) u skladu sa finansijskim fair-playjom (FFP) izda odobrenje.

"Inter je javno izrazio svoje želje i planove da dovede Lukakua. Vidjećemo šta će se dogoditi. Lukaku je kao san, i to san koji je teško ostvariv. Međutim, vjerujem da je sve moguće. Nije nemoguće da se transfer realizuje, jer Inter se zaista trudi", rekao je Pastorelo.

Antonio Konte, novi trener Intera pokušao je kupiti Lukakua 2017. godine kada je bio menadžer Čelsija, ali se belgijski napadač tada odlučio za Junajted.

Lukaku je na Old Traford stigao iz Evertona za 84 miliona evra. Prethodno je igrao za Anderleht, Čelsi i Vest Bromvič Albion. U dresu "crvenih đavola" odigrao je 96 takmičarskih utakmica i postigao 42 gola. Za reprezentaciju Belgije nastupio je u 81 susretu uz čak 48 pogodaka.

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.