Nezadovoljan bio u Milanu

Iguain oduševljen odlaskom u London

  • 24.01.2019. 11:36

Argentinski fudbaler Gonzalo Iguain kompletirao je pozajmicu u Čelsi i poručio da je ispunio veliku želju da zaigra u Engleskoj poslije Španije i Italije.

Iguain je, posle šestomjesečne pozajmice u Milanu, potpisao za londonski klub sa pravom otkupa ugovora od Juventusa na ljeto za 35 miliona evra. "Kada sam dobio priliku da obučem dres Čelsija morao sam odmah da je prihvatim.

Uvijek sam volio taj klub, sa velikom istorijom, sjajnim stadionom i da zaigram u Premijer ligi", rekao je Iguain za klupski sajt. Iguain je izrazio nadu da će opravdati povjerenje čelnika kluba. "Moram da opravdam povjerenje na terenu. Jedva čekam da zaigram, nadam se da ću se brzo adaptirati", poručio je bivši napadač Real Madrida.

Iguain neće biti spreman za večerašnji meč protiv Totenhema u revanšu Liga kupa, ali hoće za vikend kada se Čelsi sastaje sa Šefild Venzdejom u FA kupu. U Čelsiju, prije svih menadžer Mauricio Sari sa kojim je sarađivao u Napoliju, očekuje se da Argentinac donese golove, što je glavna boljka "plavaca".

Тагови: