Gvardiola dao dozvolu za "noć opuštanja"

Igrači Sitija slavili pobjedu uz 22 manekenke iz Italije

  • 15.01.2020. 13:55

Pobjedu nad Aston vilom (6:1) fudbaleri Mančester sitija proslavili su zabavom u hotelu u Mančesteru.

"Za potrebe proslave" iz Italije su stigle 22 manekenke i popularne Instagram zvijezde, kojima je klub platio avionske karte i hotelski smještaj.

"Mere Golf Resort and Spa" u Knutsfordu, nedaleko od naselja u kojem živi većina igrača aktuelnog prvaka Engleske, bio je poprište orgija, javljaju engleski tabloidi, a da su tamo bili u navedeno vrijeme, potvrđuju i djevojke, koje su se pohvalile fotografijama sa zabave s fudbalerima.

One su iz Milana doletjele u Mančester te su autobusom prevezene na njima nepoznatu lokaciju, na kojoj su im se ubrzo pridružili fudbalerima.

Engleski mediji pišu da je Pep Gvardiola dao svojim igračima dopuštenje za "noć opuštanja" u resortu, u kojem noćenje košta 150 funti (175 evra).

- U pitanju je zakašnjela praznična proslava kluba, koja je planirana mjesecima. Nismo, doduše, sigurni jesu li Gvardiola i žene i djevojke igrača znali da se "uvoze" manekenke da prave fudbalerima društvo - kaže izvor sa zabave.

  • 19:52 Без коментара

    Кратка, динамична и занимљива емисија која окупља и износи видео снимке необичних и несвакидашњих призора и догађаја из цијелог свијета.

  • 19:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Емисија: Досије

    ''Емисија: Досије

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Авионџије

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.