"Miha, Miha"

Igrači Bolonje u iznenadnoj "posjeti" Siniši Mihajloviću

14:40, 16.09.2019.
Izvor: RTS
Vraćajući se sa gostovanja u Breši, igrači "Bolonje" zaustavili su autobus ispred bolnice gdje se od leukemije liječi njihov trener Siniša Mihajlović i skandirali: "Miha, Miha".

Jučerašnji nevjerovatni preokret protiv Breše, igračima Bolonje ostaće dugo u pamćenju, a kao jednog od glavnih razloga pobjede, nakon što su gubili 3:1, smatraju Sinišu Mihajlovića, koji im se na poluvremenu obratio iz bolnice.

Mihajlovićeve riječi očigledno su bile dovoljna motivacija igračima da preokrenu rezultat u nastavku, a pošto je on uz njih i tokom liječenja u bolnici, oni su odlučili da budu uz njega.

Vraćajući se u Bolonju, igrači su naredili vozaču autobusa da stane ispred bolnice "Sant Orsola" da pozdrave svog trenera. Ispod njegovog prozora skandirali su "Miha, Miha" i aplaudirali.

Nekadašnji srpski reprezentativac, selektor i fudbalska legenda Siniša Mihajlović objavio je prije nekoliko mjeseci da boluje od leukemije, a sada je započeo drugi krug liječenja hemoterapijom i ne smije da napušta bolničku sobu.