Partizan sutra dočekuje Igokeu, ATV:19:00

Igosi žele da nastave pobjednički niz u ABA ligi 

  • 05.02.2021. 15:24

Iako Partizan ove sezone ima velikih problema u regionalnom takmičenju, Igosi su svjesni da ih sutra očekuje ozbiljan posao u Beogradu. “Crno-bijeli” su prije dva dana okrenuli 18 poena zaostatka protiv Lokomotive u Evrokupu, što je bitno uticalo na podizanje samopouzdanja i atmosfere u ekipi. U prvom odmjeravanju snaga u Laktašima, Igokea je slavila poslije produžetka, a Bajić se nada pozitivnom ishodu i u sutrašnjem meču.

"Partizan je tim koji uvijek moraš respektovati iz poštovanja. Oni jesu u rezultatskoj krizi, ali radi se o dobroj ekipi. Trener Filipovski se trudi i radi da podigne kvalitet igre na viši nivo", rekao je Bajić.

Najbolju utakmicu ove sezone u ABA ligi Džeki Karmajkl odigrao je upravo protiv Partizana u Laktašima. “Crno-bijeli” nisu imali rješenja za Igokeinog centra, koji im je tada ubacio 27 poena. Od centarske linije zavisiće dosta toga i u predstojećem meču, a Karmajkl zna da ga očekuje mnogo posla pod košem.

“Veoma smo uzbuđeni što smo na ovoj poziciji u ovom dijelu sezone. Momentum je na našoj strani. Slijedi meč protiv Partizana, i svjesni smo da nam neće biti lako. Oni su protiv Lokomotive odigrali sjajnu utakmicu, pa će biti potrebno da budemo na najvišem nivou ukoliko želimo do pobjede”, poručio je Karmajkl.

Utakmica je na programu sutra od 19 časova u Hali sportova Ranko Žeravica. Direktan prenos je na našem programu.

  • 12:15 Аутошоп магазин (Р)

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 12:40 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.

  • 13:10 Емисија: Енерго клуб (Р)

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.