Igor Dodik za ATV: Timski duh je ključ uspjeha

  • 07.05.2021.21:52

Priželjkivali su svi u Igokei majstoricu u Beogradu i to im se ostvarilo. Treća utakmica odlučiće putnika u finale ABA lige. Mnogi ovu Igokeinu sezonu porede sa šampionskom iz 2013. godine.

Osim dobrih partija u regionalnom takmičenju Igokea je napravila i dobar rezultat u FIBA Ligi šampiona. Svi u klubu prezadovoljni su urađenim.

"Ove sezone imali smo sedam poraza. Sa druge strane igrali smo i Evropu. Nismo očekivali da ćemo proći u grupnu fazu, pogotovo u TOP 16. Trener Bajić je bio i te 2013. godine, kao i ove. Sigurno da je on jedan element koji donosi uspjeh Igokei. Ono što krasi ovaj tim je zajedništvo i atmosfera koju oni imaju između sebe. Igraju kao tim, a ne za sebe i svoju statistiku", izjavio je generalni menadžer Igokee, Igor Dodik.

Dodik je iskoristio priliku da čestita treneru Bajiću na priznanju koje je dobio kao najbolji trener ABA lige, ali i pohvalio mlade igrače.

"Mnogi klubovi se rapsituju za naše mlade igrače i to je ono što nas raduje. Isto tako moram da kažem da ćemo zadržati veći dio igrača iz ove sezone. U završnim smo pregovorima sa Karmajklom oko produženja saradnje", dodaje Igor Dodik.

Kada su planovi za narednu sezonu u pitanju Igokea će i naredne sezone najvjerovatnije igrati FIBA Ligu šampiona, ali po svemu sudeći, odmah od grupne faze.