Obračun u Laktašima

Igokea traži revanš protiv FMP-a

  • 25.01.2019. 19:58

FMP je u prvom dijelu sezone odnio bodove iz Laktaša. Od tog meča mnogo toga se promijenilo u obje ekipe. I jedni i drugi su mijenjali igrače, a tim Vladimira Jovanovića navikava se na život poslije Dragana Apića, koji je pojačao Lokomotivu Kubanj. 

Igokea je sa opcijom manje na poziciji pleja, poslije otkaza koji je dobio Oliver Lafajet. Najveći teret moraće da iznese Filip Adamović, ali ekipa je spremna i u dobrom raspoloženju, poručuje najbolji košarkaš Igokee u ovoj sezoni Sava Lešić.

"Ekipa FMP-a je mlada ekipa koja igra sa velikom energijom. Ovu sedmicu iskoristili smo da se regenerišemo i pripremimo za njih," rekao je Lešić. 

Trener Nikolić imaće sve igrače na raspolaganju. Očekuje tešku utakmice protiv mlade ekipe koja ima jaku tranziciju i igru u kontaktu, kako kaže. Šest kola prije kraja i jedni i drugi imaju cilj da opstanu u ABA ligi. Pobjednik će ući u mirniju luku nakon ove utakmice.

"Nije još uvijek ta faza da su utakmice presudne, ali one ekipe koje ostvare pobjede kupuju sebi mir. U tom smislu je utakmica značajna," rekao je Nikolić. 

Utakmica u Beogradu počinje u 21 čas, a 17. kolo otvara derbi u Zagrebu, gdje Cedevita dočekuje neporaženu Crvenu zvezdu. Zagrepčani su u prošlom kolu ispustili pobjedu protiv Budućnosti i pobjeda im je potrebna u borbi za drugo mjesto i prednost domaćeg terena u plejofu. Cedevita i Zvezda igraju od 17, a dva sata kasnije Partizan dočekuje Megu, i pobjedom bi gotovo sigurno potvrdio plasman u doigravanje. 
 

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм