Utakmicu pratite na programu ATV-a

Igokea preskočila Leotar, slijedi Budućnost

  • 01.02.2020. 19:44

Košarkaši Igokee savladali su trebinjski Leotar 111:75 u zaostaloj utakmici 13. Kola premijer lige BiH. 

Leotar nije mogao da parira daleko iskusnoj abaligaškoj ekipi, koja je od starta utakmice nametnula svoj ritam. U odsustvu plejmejkera Darka Talića i još nekoliko povrijeđenih igrača, šansu su dobili mladi košarkaši koji su je itekako iskoristili, a raduje  povratak Marka Tomasa nakon višemjesečne pauze, koji je za 11 minuta na parketu postigao osam poena. 

Igokeu je do trijumfa predvodio Rašad Von sa 18 poena, dok je kod Leotara 20 postigao Rikalo. 

"Od samog starta je protivnik krenuo sa najjačim sastavom u velikom ritmu, dva ranga razlike je jednostavno nešto što je velika razlika u kvalitetu. A onda i činjenica da mi u nedjelju igramo sa Zrinjskim upućivala nas je na to da ekipu zaštitimo energetski u tom pravcu se i odvijala utakmica", izjavio je Miro Vukoje, trener Leotara. 

Leotar u nedjelju dočekuje Zrinjski, dok će Igokea na megdan Budućnosti u okviru 18. kola ABA lige. Budućnost je dobar tim, što pokazuje i stanje na tabeli, gdje su trenutno drugi, ali trener Dragan Bajić kaže da se ne predaju unaprijed. 

"Naravno i mi gledamo svoju šansu. Ako nam se ukaže prilika mi ćemo je iskoristiti da dobijemo utakmicu. Znam da će biti teško, Budućnost ima dobre i kvalitetne igrače. Pogotovo ta njihova pik igra, imaju bekovsku liniju dobru, jaku na lopti", rekao je trener Igokee Dragan Bajić.

Utakmica u Podgorici igra se sutra u 17 časova, uz direktan prenos na našem program. 

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија

    ''''Серија

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Бизнис клуб (Р)

    Бизнис клуб (Р)