ABA liga

Igokea gostuje FMP-u

  • 05.03.2021. 14:27

Košarkaši FMP-a i Igokee sutra u 13 časova otvaraju 20. kolo ABA lige. Meč za tim Dragana Bajića dolazi nakon poraza od Tenerifa na startu TOP 16 faze Lige šampiona.

Vremena za odmor i pripremu utakmice bilo je malo, ali se u Igokei nadaju da mogu do novog trijumfa u regionalnom takmičenju.

"Očekuje nas sigurno težak meč. Pokušali smo u ova dva dana da se što bolje oporavimo i što spremniji uđemo u meč. FMP je odigrao dva dosta dobra meča u Sloveniji i pokazuje da su se digli i da sigurno svojim rosterom ne zaslužuju mjesto na kojem se trenutno nalaze. Moramo odigrati na visokom nivou u oba pravca ako želimo da ostvarimo pobjedu", izjavio je trener Igokee Dragan Bajić.

Tim iz Železnika trenutno je na devetom mjestu na tabeli sa skorom šest pobjeda i 11 poraza.

"Pred nama je jedna zahtjevna utakmica. Radi se o jako ozbiljnom protivniku koji je u dobrom ritmu, što pokazuje njihova igra u prethodnom kolu gdje su bez nekih preteranih poteškoća savladali ekipu Krke. Mi moramo izaći maksimalno angažovano i koncetrisano kako bi smo obezbjedili pobjedu", izjavio je Nikola Jovanović, košarkaš Igokee.

Utakmica FMP-Igokea igra se sutra u 13 časova, uz direktan prenos na ATV-u.