Drugo kolo ABA lige

Igokea poražena u Baru rezultatom 92:78

  • 12.10.2019. 19:59

Košarkaši Igokee u drugoj rundi ABA lige gostuju ekipi Mornara u Baru. Utakmicu iz dvorane "Topolica" možete da pratite u direktnom prenosu na programu Alternativne televizije.

U prvom kolu Igokea je poražena od Parizana u Laktašima, dok je ekipa Mornara savladala Cibonu u Zagrebu. Ova dva tima do sada su se šest puta sastali u ABA ligi, a obje ekipe imaju po tri pobjede.

Sastav Mornara:

Pullen, Needham, Šehović, Bjelica, Luković

Sastav Igokee

Kariniauskas, Clifford, Vaugh, Ilić, Tomas

Tok meča:

1. čet: U prvoj četvrtini Mornar je pokazao snagu i bio ubjedljiv protiv Igokee. Prvih 10 minuta meča završili su sa osam razlike, rezultatom 21:13

2. čet: Igokea ulazi dosta sigurnije u drugu četvrtinu u kojoj gubi jedan razlike, ali postiže 20 koševa Mornaru koji posustaje za razliku od prve četvrtine.

3. čet: Mornar se vraća dobroj igri, dok je Igokea poklekla u finišu treće četvrtine. Ekipa Mornara uvećala je prednost, što nije bilo vjerovatno u jednom trenutku meča kada je ekipa Igokee stigla na tri razlike. U finišu Mornar je ipak preuzeo igru i stigao do 14 razlike.

4. čet: Dobra igra Igokee u posljednjoj četvrtini nije bila dovoljna. Njihovih 27 koševa ispratio je i Mornar za konačnih 92:78.

Тагови:
  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)