Prenos na ATV-u

Igokea dočekuje Turk Telekom, Bajić poručio: Iskoristićemo svaku šansu koja nam se ukaže

  • 10.11.2020. 19:04

Košarkaši Igokee sutra dočekuju Turk Telekom u drugom meču grupne faze FIBA Lige šampiona. 

Aleksandrovčani su na startu poraženi od Limoža, dok je turski tim bio bolji od Hapoela. Trener Dragan Bajić kaže da ne treba trošiti riječi na protivnika, koji u rosteru ima nekoliko igrača sa NBA iskustvom. Napominje važnost meča za Igokeu i poručuje da će iskoristiti svaku šansu koja im se ukaže.

“Prva utakmica na domaćem parketu u Ligi šampiona, sigurno veliki događaj za naš klub, igrače i mene kao trenera. O protivniku ne treba trošiti riječi. Turk Telekom je ekipa koja je ozbiljna, to pokazuje i nastup u turskom prvenstvu gdje su prvi na tabeli. Imaju igrače sa evroligaškim i NBA iskustvom i sigurno tim koji je ušao sa najvećim ambicijama u ovo takmičenje. Nas remeti deset dana neigranja utakmica. Postaje malo monotono da samo treniramo. Mi smo i pravili roster za dvije utakmice sedmično”, kaže Bajić i dodaje:

“Mislim da nam motiva ne nedostaje. I samim igračima sam rekao da je ovo bitno za nas. Nekad sam ranije rekao da ćemo biti tvrd orah sigurno kvalitetnijim ekipa u našoj grupi. Tako očekujem i sutra reakciju svojih igrača i ako nam se ukaže bar promil šanse za nekom pobjedom, nadam se da ćemo je znati iskoristiti”.  

Utakmica se igra sutra u 18 časova i 30 minuta, uz direktan prenos na ATV-u.

Тагови: