Sutra od 17 časova

Igokea dočekuje Primorsku, meč pratite na ATV-u

  • 16.10.2020. 19:36

Pred košarkašima Igokee je novi abaligaški izazov i to poslije dvije sedmice bez utakmica. U goste im dolazi Primorska, koja je kao i Igosi odigrala tek jedan meč od početka sezone. Trener Dragan Bajić kaže da su ovaj period iskoristili da analiziraju protivnika, ali I sebe nakon uvodnog poraza od Mege. 

- Očekuje nas utakmica sa ekipom primoraske. Tim koji s eisto nosio sa svojim problemima ko i svi drugi. Međutim u zadnje vrijeme su se konsolidovali i odigrali nekoliko utakmica u slovenačkom prvenstvu. Neće nam biti lako ako budemo imali pristup kao protiv Mege. Opet ponavljam, nekim makismalnim pristupom moramo pokušati da ispoštujemo dogovore koje smo pripremali za ovu utakmicu. Ja se nadam ako odgovorimo svim tim zadacima, da ćemo upisati I prvu pobjedu kada je u pitanju ABA liga, izjavio je trener Igokee Dragan Bajić.  

Iako su ispali iz ritma utakmica Igokei je period bez zvaničnih mečeva koristio da oporavi igrače, koji su još od Bugarske vukli povrede. Među njima i Stefan Pot, koji kaže da očekuje tešku utakmicu, ali I da vjeruje da su izvukli pouke iz uvodnog poraza. 

- Mislim da ćemo spremni ući u tu utakmicu i ako ispoštujemo ono što smo se dogovorili da ćemo pobijediti. Moramo ući u utakmicu maksimlano fokusirani i da popravimo ono iz prošle utakmice što je bilo loše. Nadam se da ćemo odraditi ovaj posao kako treba, kaže Stefan Pot.

Utakmica Igokea-primorska igra se sutra u 17 časova uz direktan prenos na našem programu. Nakon ovog meča Igokeu očekuje paklen ritam utakmica i tri vezana gostovanja. U srijedu igraju protiv Krke odloženi meč drugog kola ABA lige. Zatim putuju u Split, a nakon toga ih očekuje i prvi meč u FIBA Ligi šampiona, protiv Limoža. 

Тагови: