Meč pratite na ATV-u

Igokea dočekuje Partizan

  • 30.10.2020. 18:43

Iako je djelovalo da će Vlado Šćepanović i u Laktašima da sjedi na klupi Partizana, u “crno-bijelom” taboru odlučili su da raskinu saradnju sa crnogorskim stručnjakom. Tako će bivši trener Crvene zvezde Milovoje Lazić pokušati da vrati samopouzdanje ekipi nakon najnovijeg poraza u Evrokupu. Šok terapije u vidu promjene trenera često znaju da prodrmaju tim, pa su u Igokei svjesni da ih sutra očekuje veliki izazov. Od početka sezone Igosi pružaju veoma dobre partije i nadaju se dobroj igri na domaćem terenu. Trener Dragan Bajić zadovoljan je pristupom svojih igrača u prethodnim utakmicama, a posebno predstavom u Limožu, gdje su Aleksandrovčani uprkos porazu pokazali veliki karakter. 

"To očekujem od svog tima i u narednoj utakmici. Da pokušamo maksimalno da se koncentrišemo, odigramo jednu dobru i agresivnu odbranu, da pokušamo iz te agresivne i dobre odbrane doći do lakih poena. Kada je defanziva u pitanju, bitno je da imamo kontrolu skoka, a napadu nas u isto vrijeme krasi ofanzivni skok", rekao je Bajić. 

Biće ovo peta utakmica za Igokeu u posljednjih 15-ak dana, a prva na domaćem terenu poslije tri vezana gostovanja. Ritam srijeda-subota na samom početku sezone je poprilično nemilosrdan, pa će stručnom štabu biti potrebni svi resursi u narednom periodu. Stefan Fundić dobro zna kakav izazov je pred njim i njegovim saigračima.  

"Očekuje nas utakmica protiv jako kvalitetne ekipe, mislim da mi imamo svoje kvalitete i prednosti. Igramo kod kuće, svakako da idemo na pobjedu i ako damo sve od sebe možemo do cilja", izjavio je Fundić. 

Utakmica Igokea – Partizan na programu je sutra od 20 časova u Laktašima. Direktan prenos je na ATV-u. 

Тагови:
  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)