Kup BiH

Igokea brani trofej u Laktašima

19:38, 15.02.2019.
Izvor: ATV
Thumbnail
Završni turnir kupa Mirze Delibašića u Laktašima Igokea dočekuje kao favorit. U polufinalu domaći tim igra protiv Mladost iz Mrkonjić Grada, a kapiten Vuk Radivojević ne ostavlja dilemu. Idemo po trofej, nema izgovora, moramo da pokažemo rekaciju poslije Ljubljane poručuje iskusni košarkaš Igokee.

"Zbog utakmcice sa Olimpijom motivacija ne smije biti problem. Biće ga na pretek. U Kupu, ali i do kraja sezone moramo da pokažemo karakter i kakvi smo ljudi", rekao je Radivojević.

Branilac trofeja dobio je veliko pojačanje za nastavak sezone, jer se oporavio odlični centar Letevius Vilijams i biće u sastavu za utakmicu protiv Mladosti. Ekipa Gorana Sladojevića ima dobru sezonu, u Mrkonjić je vraćen trofej Kupa Republike Srpske. Košarkaši Mladosti nadaju se da mogu držati meč u egalu i na taj način iskoristiti pritisak koji će biti na rivalu.

"Ako budemo imali i promil šanse, pokušaćemo da je iskoristimo. Njih očekuje težak peirod, misli su im usmjerene ka ABA ligi pa ako ih uvedemo u neku nervozu onda možda učinimo nešto", rekao je Sladojević.

Prvo polufinale u Laktašima igraju Sparsi i Zrinjski od 17 časova, dok Igokea i Mladost počinju u 19.30.