Meč pratite na ATV-u

Igokea bez Karmajkla i Jovanovića protiv Mornara

  • 02.01.2021. 18:59

Zbog povrede na jednom od treninga, Džeki Karmajkl neće biti na raspolaganju Draganu Bajiću i stručnom štabu Igokee na sutrašnjoj utakmici protiv Mornara. Kada se tome doda da Nikola Jovanović još uvijek nije spreman da se vrati na parket, a Dalibor Ilić je tek protiv Crvene zvezde zabilježio prve minute poslije povrede, onda je jasno da Aleksandrovčane očekuje jako težak posao u Baru.

"Mislim da u ovom trenutku možemo da obećamo da ćemo pružiti što jači otpor favoritu u ovoj utakmici. Ako nam se ukaže neka šansa, nadam se da ćemo je znati iskoristiti. Dobro poznato je da je Mornar ekipa koja zaslužuje svaku vrstu respekta, gledajući roster koji su napravili za ovu sezonu, a i sami rezultati koje postižu. Sigurno su istakli najozbiljniju kandidaturu za sam vrh ABA lige". 

Teret na visokim pozicijama moraće da ponese Stefan Fundić. Njegova partija protiv Zvezde, ali i role u duelima sa Hapoelom svakako raduju pred ovaj meč. Nakon otkazane utakmice protiv Budućnosti Igokea je produžila za Bar, a Stefan Pot poručuje da su imali dobre uslove za trening i bez obzira na sve probleme sa povredama nada se pobjedi.  

"Bićemo hendikepirani zbog nekih igrača koji neće moći da igraju, ali daćemo maksimum i nadam se ispoštovati sve što se budemo dogovorili. Imali smo dovoljno vremena da se spremimo i nadam se da će sve biti završeno u našu korist". 

Utakmica je na programu sutra od 19 časova. Direktan prenos je na našem programu.

Тагови: