Ibrahimoviću rekao da je nosonja pa zažalio. Spasio ga je bijesni Murinjo

  • 09.08.2020. 20:07

Bivši defanzivac Manchester Uniteda Marcos Roho dao je intervju za Infobae u kojem je govorio o svom vremenu na Old Traffordu, a poseban segment posvetio je Zlatanu Ibrahimoviću.

Detaljno je opisivao brojne rasprave s Ibrahimovićem, a posebno je naglasio jednu u kojoj je Šveđanina nazvao nosonjom pa ga je Murinjo spašavao.

"Ibrahimović je čovjek koji želi sve lopte. Vodili smo 1:0 na Old Traffordu i dominirali, ne sjećam se s kime smo tačno igrali. Ja sam bio na štoperu i izašao sam visoko s loptom. Ibrahimović se povukao da mu dam loptu, a lijevo je slobodan bio Pogba pa sam dodao njemu. Zlatan me počeo psovati", govori Roho pa dodaje:

"Ja sam mu odgovorio i rekao sam mu da je nosonja te da začepi. Glasno smo se svađali. Na poluvremenu smo otišli u svlačionicu, ja sam sjeo na svoje mjesto i počeo mijenjati kopačke, a onda je on ušao u svlačionicu. Udario je nogom u nešto i došao do mene. Pitao me šta sam mu to rekao pa sam ustao i pitao ga istu stvar. U sebi sam se nadao da će nas neko razdvojiti, znao sam da me može ubiti. Murinjo je bijesan uletio u svlačionicu, letjele su boce i sve je prestalo. Pobijedili smo i prošli dalje."

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Авионџије

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм