Šveđanin jasan

Ibrahimović poručio Mihajloviću: Zbog tebe bih došao u Bolonju

  • 21.10.2019. 15:59

Zlatan Ibrahimović je blizu okončanja ugovora sa Los Anđeles Galaksijem, a svjestan da je i dalje tražena "roba" na fudbalskoj pijaci, otvoreno je pričao o povratku u Italiju.

Popularni Ibrakadabra ima 38 godina, ali nije bilo riječi o kraju njegove karijere, baš naprotiv.

Šveđanin se već unaprijed pominje kao pojačanje Intera, gdje bi stigao kao zamjena za povrijeđenog Aleksisa Sančeza, međutim, u čitavu priču uskočio je i Napoli.

"Ne poznajem Kontea lično, ali svi kažu da daje sve od sebe svakoga dana i u tom pogledu smo isti. Inter je u naletu pod njegovom komandom, ali je Juventus i dalje favorit. Napoliju kao da nešto nedostaje, dok su svi ostali daleko ispod", objasnio je Zlatan, a kada je na red došlo pitanje o tome šta misli o Siniši Mihajloviću i Bolonji, otvorio je dušu.

"Mihajlović mi je prijatelj, tako da ako bih potpisao za Bolonju, to bih učinio samo zbog njega. Razgovarali smo nedavno i Miha mi je rekao: "Zlatane, ovdje bi svi trčali za tebe. Sve što bi trebalo da radiš je da stojiš naprijed i daješ golove". Zahvalio sam mu se, ali to je malo vjerovatno. Ako se predomislim, zvaću ga, pošto i dalje mogu da postignem 20 golova u Seriji A", izjavio je legendarni centarfor.

(Izvor: Direktno)