Ikardi u novim problemima

Huligani kamenovali ženu napadača Intera, automobil demoliran

  • 16.02.2019. 16:41

Argentinski napadač Mauro Ikardi jedna je od glavnih tema talijanskih medija nakon što je Inter odlučio da mu oduzme kapitensku traku, a informacije koje dolaze s Apenina govore da su navijači ovog kluba napali njegovu suprugu i menadžericu Vandu Naru.

Prema prvim informacijama, Vanda je doživjela jednu od najdramatičnijih situacija u svom životu s obzirom na to da su navijači Intera zasuli njen automobil kamenjem u trenutku kada se vozila s djecom. 

Napad se desio u blizini stadiona, a policija koja je odmah obavještena o incidentu brzo je stigla na lice mjesta i spriječila je još veći incident. 

Mediji iz Italije pišu da je Vandin automobil u potpunosti uništen, ali da srećom niko nije povrijeđen. Identitet napadača još uvijek nije poznat. 

Podsjećamo, Vanda i Ikardi u tandemu napravili su niz problema unutar svlačionice Intera, zbog čega je milanski klub odlučio oduzeti kapitensku traku jednom od najboljih napadača svijeta. 

Navijači ovog kluba upravo Vandu krive za sve probleme koji se dešavaju u i oko kluba s obzirom na to da ona kao Icardijeva zastupnica odugovlači s potpisom novog ugovora, a pored toga svaku priliku u javnom prostoru koristi kako bi subjektivno ocjenjivala nastupe pojedinih igrača zbog čega je došlo do podjele u svlačionici Intera.

Inter je kapitensku traku dodijelio slovenskom golmanu Samiru Handanoviču, a u prvom meču bez Icardija porazili su Rapid u susretu 1/16 finala Evropske lige u Beču rezultatom 1:0.

Тагови:
  • 12:55 Емисија: Досије (Р)

    У новој сезони отварамо случајеве убиства која су потресла регион, причамо о некажњеним ратним злочинима, који чекају правду, портретишемо хероје нашег и прошлог времена, доносимо велике приче 'малих' људи, говоримо отворено о тешким темама.

  • 13:30 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    ''Кроз објектив камере вођени авантуристом, путописцем и симпатичним пустоловом Робертом Дацешином завирићемо у најзабаченије дијелове свијета.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.