Hrvatski navijači iznajmili avion da gledaju utakmicu u Glazgovu, a završili u Pragu

  • 19.06.2021. 16:42

Četvorica hrvatskih navijača juče su iznajmili privatni avion i krenuli iz Zadra ka Glazgovu kako bi na Hampden Parku navijali za svoju reprezentaciju protiv Češke, ali naišli su na neočekivane probleme.

Sebastian i Šime Jagić, Domagoj Raljević i Luka Vojvodić iz mjesta Sali na Dugom otoku su poletjeli sa zadarskog aerodroma Zemunik, ali nisu mogli sletjeti u Glazgov.

"Ulaznice smo već imali, bili smo ludi od sreće. Kad smo došli iznad Škotske, pilot nam je rekao da je upravo obaviješten da moramo napustiti škotski zračni prostor jer zbog pandemije oni nam ne dozvoljavaju slijetanje i dolazak. Čovječe, koje je to bilo razočarenje! Prvo, nećemo gledati utakmicu, a drugo, ko će se od srama sad vratiti i utakmicu gledati iz Zadra?", rekao je Sebastian Jagić u izjavi za Zadarski.hr.

"Razmišljali smo u zraku, u avionu, gdje da kažemo pilotu da nas vozi. I odlučili smo pitati dozvolu za ulazak u Češku. I evo nas u Pragu, tu smo gledali utakmicu, s češkim navijačima. Izabrali smo Prag zbog kultne pivnice Flek, gdje je osnovan Hajduk, tamo smo odlučili gledati utakmicu. A pilotu je bilo OK, on je ionako iz Praga došao po nas u Zemunik", ispričao je svoju avanturu Sebastian.

"Nije mala stvar skupiti toliki novac i namoliti žene da nas puste. I onda ne možemo na utakmicu. A mi smo strastveni navijači. Neka, evo nas u Pragu i sada nam je odlično", kazao je nakon utakmice 28-godišnji Saljanin Sebastian Jagić Njare.

  • 20:10 Емисија: Прича се

    Политичка, дебатна емисија доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

  • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 22:05 Серија: Авионџије (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ред Рок (12+)

    '''Серија: Ред Рок (12+)

  • 23:20 Ноћни програм

    Ноћни програм