Ne ide mu na terenu, ali u ljubavi da

Hrvatica zarobila Nejmarovo srce

  • 14.10.2019. 22:34

Možda mu ne ide na fudbalskom terenu na kojemu se u nedjelju opet povrijedio, ali, ako ćemo se zadržati na nefudbalskim aktivnostima, tu je Nejmar u petoj brzini.

Brazilski mediji, među kojima i O Dia, "provalili" su u Nejmarov privatni život i otkrili da se njegova nova djevojka zove Natalia Barulič - porijeklom Hrvatica.

Ova manekenka navodno je već viđena na nekim utakmicama Pari Sen Žermen i, zapravo, još se samo čeka da se zajedno pokažu u javnosti, što bi potvrdilo sva šuškanja.

Radi se o bivšoj djevojci kolumbijskog pop i reggaeton pjevača Huana Luisa Londona Ariasa svima daleko poznatijeg kao Maluma. Ta veza je trajala od januara prošle godine, a, sada bivši, par lani je ljetovao i na hrvatskoj obali.

"Djelimično sam Hrvatica! Koje je zadovoljstvo biti u ovoj prekrasnoj državi prvi put", napisala je Natalija tokom prošloljetne posjete Dubrovniku.

Natalijin otac je Hrvat, majka Kubanka, a rođena je u Kaliforniji gdje se takmičila i na izboru za Miss Kalifornije. Bila je i zaštitno lice modnog brenda Guess te ima i saradnju s Bentleyjem, Nikeom, Appleom i Samsungom.

Nejmar, koji je ranije ljubio Brunu Markezinje, nije u naročitoj saradnji s PSŽ-ovim navijačima zbog transfer-sage, a zbog afere u kojoj je optužen i za silovanje jedne djevojke, oduzeta mu je i kapitanska traka u Brazilu u čijem se dresu u nedjelju povrijedio već u 12. minutu utakmice protiv Nigerije.

To mu je već treća povreda u nešto više od osam mjeseci, ali još nije poznato koliko je povreda ozbiljna i hoće li i koliko izostati sa terena. U januaru ove godine povrijedio metatarzalnu kost zbog čega nije igrao preko tri mjeseca, a u martu 2018. imao je istu povredu nakon koje je jedva stigao da se spremi za Svjetsko prvenstvo.

Тагови:
  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок