Hrvat prijeti tužbom Siniši Mihajloviću: Nisam mu minirao kuću, niti mu protjerao roditelje

  • 14.12.2020. 13:07

Stipe Majić Pipe, hrvatski vetran, producent i scenarista, šokiran je navodima iz nove knjige Siniše Mihajlovića. Nekadašnji prijatelji dijelili su djetinjstvo i mladenačke dane u predratnom Vukovaru.  Sredinom novembra je u Italiji, gdje Mihajlović živi, objavljena njegova nova autobiografija "Igra života", u kojoj je opisao svoj život, od početaka u Borovu Selu, preko Crvene zvezde, do Italije i borbe s leukemijom. 

Prije 13 godina Mihajlović je objavio svoju prvu autobiografiju. U njoj je tada Majića optužio da mu je minirao kuću i propucao fotografiju na kojoj je Mihajlović s bratom. Objavio ju je u knjizi. U najnovijoj autobiografiji opet je spomenuo Majića, a kako prenose mediji, tvrdi da mu je protjerao roditelje iz Vukovara i da mu je rekao da kao Srbin ne može dobiti piće u njegovom lokalu. 

- Šokirao sam se. Mihajlović me već prije par godina optužio, odnosno, pokušao okaljati s tom gnusnom izmišljotinom da sam mu minirao kuću i propucao fotografiju na kojoj je on s bratom - rekao je Majić za Jutarnji list. 

Ispričao je kako je sve to demantovao i u srpskim medijima, ali da mu se tada nije dalo ulaziti u polemike te je smatrao da je priča gotova. Dodao je da će Mihajlovića sad tužiti za klevetu.

Misli da Mihajlović tu priču pušta kako bi opravdao prijateljstvo s ratnim zločincem Arkanom.

- Ne znam zašto je sad upetljao svoje roditelje koji su me obožavali jer sam Mihi na neki način bio idol. Nisam ih ja istjerao iz Vukovara, nego on sam! - rekao je Majić i dodao kako mu nema druge, nego to riješiti sudskim putem. 

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Наша Српска (Р)

    ''Емисија 'Наша Српска' доносе актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.