Grave Energija kup

Hiljadu karatista u dvorani Borik

  • 03.11.2018. 19:48

Skoro 1.000 takmičara okupilo se danas u Banjaluci povodom šestog Grave Energija kupa. Osmijesi mladih karatista okupali su dvoranu Borik koja je I ove goidne bila domaćin takmičarima iz regiona. Kvalitet je i ovaj put bio zavidan, a kako i ne bi kada su u Banjaluku stigli predstavnici 96 klubova iz 11 zemalja. Najbolji su došli do medalja, a lijepe uspomene nose i ostali takmičari. 

"Sviđa mi se turnir, svake godine je sve jači" rekao je Luka, a Ivana dodaje da je presrećna zbog osvajanja bronzane medalje.

"Srećna sam i zadovoljna izdanjem. Malo sam se prepala, jer sam dobila udarac u stomak, ali je sve dobro proteklo" rekla je Ivana.

Anđela koja nastupa za Karate klub Energija gaji velike ambicije.

"Osvojila sam zlatne medalje na državnom i balkanskom prvenstvu. Cilj mi da se takmičim na Olimpijskim igrama" izjavila je Anđela.

Svake godine dio ovog takmičenja su i karatisti iz Maribora. Iskustva iz prethdonih izdanja tjeraju ih da se vraćaju u Banjaluku gdje se odlično osjećaju.

"Rezultati su sjajni, kao i organzacija. Maribor svake godine dolazi ovdje, imamo saradnju sa Energijom i oni dolaze na naš Maribor open. Ovdje se uvijek vraćamo sa veseljem" poručio je Darko Zarić.

Ovakve manifestacije nikada nije lako organizovati, ali su ljudi iz Karate kluba Energija uz pomoć prijatelja ponovo uradili sjajan posao. Osim što je organizacija na vrhunskom nivou, može se reći i da je takmičarska ljestvica podignuta visoko.

"Prezadovoljan sam. Sve ide svojim tokom, takmičari su kvalitetni tako da Grave Energija kup opravdava da je jedan od najboljih turnira u regionu. Mislim da je Banjaluka centar karatea" rekao je organizator Branko Derajić.

Karatisti iz Republike Srpske poručuju da imaju zajednički cilj, a to je da se ovaj sport podigne na još viši nivo iako domaći takmičari idu u korak sa regionom. Grave Energija kup je ponovo odradio veliki posao, a gosti potvrđuju da dolaze I naredne godine.

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.