Sportska dvorana "Borik"

"Hektor fight night" u Banjaluci okuplja najbolje borce iz regiona

  • 06.11.2019. 19:45

Povratak u ring Denisa Marjanovića predstavlja veliki mamac za fanove borilačkih sportova. Sjajni kik bokser poslije nešto duže pauze ponovo će imati meč, a kako kaže, veliko mu je zadovoljstvo što će se to desiti pred banjalučkom publikom.

Prebrodio je povredu koljena, ističe da je spreman za izazov protiv Darija Kadića na "Hektor fight nightu". 

"Sigurno da me očekuje žestok meč, on uvijek ide na pobjedu i pruža bespoštedne borbe, ali ja neću dati svoj skalp. Postoji određena doza pritiska, ali je ujedno i zadovoljstva što ću nastupiti pred banjalučkom publikom", rekao je Marjanović. 

Marjanović je u međuvremenu osnovao svoj klub "Ares džim". U "Boriku" će biti i u ulozi trenera, jer će biti u kornera Danila Tošića. Ovaj mladi borac je u dobroj seriji, ove godine je savladao Igora Emkića, a meč sa Petrom Jamanom je novi ispit za njega.

"Dobro se poznajemo, dva puta smo se borili i nemam sjajna iskustva. Prvi put sam poražen, drugi put je bilo neriješeno i sada idem po pobjedu. Od prvog gonga idem na nokaut", rekao je Tošić.

Zvijezda u usponu i član "Hektor" tima Čedo TDI Pantić i na ovom događaju privlači veliku pažnju fanova. Njegov meč protiv Durakovića biće u centralnom dijelu večeri, odmah prije duela Marjanovića i Kadića. 

"Očekujem dobar meč, četiri protivnika su mi otkazala meč. Nadam se da će moj rival pružiti dobar otpor, a ja ću se potruditi da taj otpor bude što manji", izjavio je Pantić.

A profesionalni bokserski debi u ringu imaće 18-godišnji Stefan Čajić. Ljudi iz KBS "Hektora" u njega polažu velike nade. Čajić uvjerava da neće iznevjeriti na premijeri.

"Od mene možete da očekujete veliki rat u ringu, i ako Bog da pobjedu. Pozivam publiku da nas podrži", izjavio je Čajić.

"Hektor fight night" donosi 11 mečeva u K1 i boksu. Program u dvorani Borik počinje u petak u 20 časova. Organizatori očekuju da kapacitet dvorane bude ispunjen, jer će se u ringu naći veoma kvalitetni takmičari.