Poznati stručnjak

Gvardiola oduševljen talentom sportista iz bivše Jugoslavije

  • 01.10.2019. 13:56

Trener Mančester sitija Pep Gvardiola izjavio je da je impresioniran talentom i mentalitetom sportista iz bivše Jugoslavije u svim sportovima.

Jedan od najboljih stručnjaka današnjice uoči meča protiv zagrebačkog Dinama u Ligi šampiona odao je priznanje sportistima iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, BiH, Crne Gore i Sjeverne Makedonije.

"Timovi iz bivše Jugoslavije odlični su u svim sportovima, fudbalu, rukometu, košarci, tenisu... Nevjerovatni su takmičari, a što se tiče mentaliteta, veoma su agresivni i kao braća se bore jedan za drugoga", rekao je Gvardiola. 

Najveća snaga sportista iz nekadašnje Jugoslavije je prirodni talent, smatra Španac. On je pohvalio i rezultate fudbalske reprezentacije Hrvatske, vicešampiona svijeta, i generaciju na čelu s Lukom Modrićem, Ivanom Rakitićem i Mariom Mandžukićem, koji poslije Mundijala u Rusiji ne igra više za nacionalni tim. 

"Odlična je sadašnja generacija Hrvatske, a bila je i ona s Davorom Šukerom. Za malu zemlju je nevjerovatno da ima dvije takve generacije", kazao je Gvardiola.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.